Waarom kiezen voor Hersteliphone.be?

Onze troeven spreken voor zich:

Geen kleine lettertjes
Bij hersteliphone.be zal u nooit voor een verrassing of voldongen feit komen te staan. De prijzen zijn deze die afgesproken werden en mocht er toch een onvoorzien iets de kop opsteken wordt u hierover duidelijk eerst ingelicht en krijgt u altijd terug de keuze om van een eventuele reparatie af te zien. U kan dus op beide oren slapen. Geen BTW, werk, verzending of andere extraatjes die niet in de prijs opgenomen zijn. Prijzen zijn ALTIJD totaalprijzen.

Gratis diagnose
Diagnose is bij ons altijd gratis. U kan na diagnose altijd kosteloos het toestel komen afhalen.

No cure, no pay
Blijkt reparatie niet (volledig) mogelijk, dan hoeft u ook niets te betalen.

Elk toestel gerepareerd alsof het een eigen toestel was
Een reparatie door ons is 100% af. Geen schroefjes die verdwenen zijn, geen TrueTone die plots uitgeschakeld is, geen geknoei met dubbelzijdig plakband omdat de reparateur krenterig is (of onervaren) en niet de correcte stickers op stock heeft …
Kortom, u krijgt het toestel terug in de best mogelijke staat en gerepareerd zoals het hoort!

Garanties waarop u kan vertrouwen
Op batterijen geven we een “ruim” jaar garantie. We doen dus niet moeilijk als het onderdeel na 1 jaar en een dag (of week) toch moeilijk gaat doen. Anderhalf of twee jaar later kunnen we geen garantie meer geven. Om een voorbeeld te geven: de gemiddelde levensduur bij batterijen is vaak 2-3 jaar en bij fout gebruik kunnen problemen al optreden na 18 maanden.
Op schermen geven we in feite geen beperking op de garantie. Een scherm waar men goed zorg voor draagt moet blijven werken. De garantie vervalt echter bij glasbreuk, valschade, drukschade of met de nagel voelbare krassen. Deze zaken worden immers ook door onze leveranciers of door de producenten geweigerd.
Ter info: na meerdere jaren gebruik kunnen LCD’s gele randen vertonen, dit is inbranden van de LCD en/of backlight. Bij OLED schermen kan inbranden al optreden na 1 jaar. Nieuwe OLED schermen houden het iets langer vol maar branden toch ook in na iets meer tijd. Deze symptomen zijn gerelateerd aan sleet/leeftijd en vallen dus ook niet onder garantie.

Meer dan 7 jaar ervaring
Hersteliphone.be bestaat al langer maar inmiddels gaan we het 7de jaar in waarop we ons enkel en alleen specialiseerden in smartphone en tablet reparatie.
Uw toestel is dus in goede handen en wordt verzorgd al was het ons eigen toestel.

Passie
Het feit dat deze activiteit uitgeoefend wordt als bijberoep levert alleen maar voordelen. Als men het niet ‘om den brode’ moet doen, laat dit ruimte voor passie. Noem het dus maar gerust een ‘ontspoorde’ hobby 

Service, service … en nog eens service
Daar gaan we prat op. We willen u met een tevreden indruk of gevoel terug op pad sturen. Twijfel dus niet om terug contact op te nemen als u nadien met vragen of twijfels zijn. U wordt met de glimlach geholpen!
De goede Google review scores kwamen er niet per toeval maar als gevolg van klantgerichtheid, oog voor afwerking en een luisterend oor.